Wednesday 4 January 2017

Защо БАУХ?

Често си мислим, че това, което правим, е ясно за всички; че това, което се стремим да постигнем, е ясно за всеки наш член. Но не е така. Когато си задълбочен в детайлите и познаваш процеса от А до Я, е трудно да си представиш, че може би отвън нещата не са толкова кристално ясни. Затова решихме накратко да ви представим БАУХ не просто като асоциация, а платформа даваща ви много…

Българска асоциация за управление на хора е многофункционална и богата платформа, която може да използвате да споделяте,  да учите, да питате,  да съветвате, да се хвалите,  да се оплаквате, да анализирате, да сравнявате, да експериментирате,  да предлагате, да се забавлявате, …

В ерата на технологиите и дигитализацията, информацията не е на крачка разстояние, а само на един „клик“. Затова и ние се стремим да ви предоставим материали, да споделим опит с вас чрез месечния ни бюлетин „Информатор“, седмичните ни „Рубрики“, платформата One.bg, социалните мрежи Facebook и LinkedIn … и тук в нашия блог.

Без практика обаче, информацията и знанията няма как да се затвърдят и усъвършенстват, а ние се стремим именно към това – да ви помогнем да бъдете най-добри в сферата на управлението на хора. Именно с това са свързани продуктите и услугите, които предлагаме - Сертификационна програма, Менторска програма, HR енциклопедия и HR на фокус (каталог на продукти и услуги).

Искаме и да показваме постиженията ви, да ви дадем възможност да споделите успехите си с колегите от гилдията, затова организираме Годишните HR награди на БАУХ.

Не на последно място е това, с което най-ярко се отличаваме – ние не сме просто неправителствена организация, а общност. По време на нашите международни конференции и неформални срещи, ви даваме възможност за нетуъркинг, обмяна на опит. Но не само тогава, възможностите за споделяне на опит, за създаване на нови контакти са целогодишни.


Защото Българска асоциация за управление на хора е платформа, където всеки би могъл да открие нещо за себе си!

No comments:

Post a Comment